PARTNER OCC

Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) is de ondernemersvereniging in de gemeente Cranendonck en telt 125 leden. Dit zijn voornamelijk business to business bedrijven.
Het OCC bestaat sinds 1994.
De vereniging behartigt de belangen van lokale ondernemers in de breedste zin, organiseert netwerkbijeenkomsten en is actief betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen.
Rode draad door dit alles is het streven naar een optimaal ondernemingsklimaat in de gemeente Cranendonck.

OCC als belangenbehartiger

Structureel overleg met de gemeente Cranendonck over de economische uitvoeringsagenda.
Daarnaast is het OCC actief verbonden met regionale economische organen zoals Keyport 2020 en Brainport.

OCC als netwerk
Bijna maandelijks een ledenbijeenkomst met interessante sprekers over diverse thema's zoals social media, duurzaamheid, de ondernemer van het jaar, crisis, kansen, bedreigingen en veiligheid, participatiewet, inkoopbeleid, belastingen, bedrijfsopvolging, etc.
Jaarlijks worden bedrijfsbezoeken gebracht aan lid-bedrijven en bedrijven buiten de regio zoals Leolux in Venlo, van Doorne's Transmissie, nu onderdeel van Bosch in Tilburg, Coca Cola Enterprices in Antwerpen en Van Puijenbroek Textiel in Goirle.
Daarnaast onderhoudt het OCC contacten met andere lokale ondernemersverenigingen zoals Centrummanagement Budel, de Budelse Ondernemers Vereniging, Winkeliers Platform Maarheeze, Vrienden van het Schepenhuis, het ZLTO en Ondernemerscontact Hamont-Achel.

 

Goud Sponsors

Zilver Sponsors

Brons Sponsors