KIWANIS

Kiwanisclub Cranendonck maakt al 12 jaar onderdeel uit van Kiwanis, een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Kiwanis International is meer dan 100 jaar geleden in Amerika opgericht en sinds 1965 bestaat ook een Nederlandse tak, Kiwanis Nederland.
Momenteel telt Kiwanis Nederland 2100 leden verenigd in 112 clubs. 

Op basis van respect en onderlinge vriendschap zetten de leden van de Kiwanis zich in om de minderbedeelden in onze maatschappij (lokaal en wereldwijd) een helpende hand te reiken. Gezamenlijk worden goede doelen bepaald en worden de nodige fondsen verkregen door het organiseren van allerlei evenementen. Dit allemaal op basis van de gulden regel: "behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden". 
Onder het motto: "Serving the Children of the World" streven de Kiwanisclubs naar de uitvoering van effectieve, humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Hierbij hebben bij Kiwanis van oudsher doelen voor kinderen de voorkeur.
De drie belangrijkste pijlers waarop Kiwanis leden aan het motto invulling geven zijn: ', Friendship, Fundraising and Fun '.
  
Dit jaar organiseert Kiwanis Cranendonck voor de vijfde keer de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar in nauwe samenwerking met haar partners: Rabonank Weerterland en Cranendonck, het Ondernemers Contact Cranendonck (OCC), de gemeente Cranendonck en de Grenskoerier.

Goud Sponsors

Zilver Sponsors

Brons Sponsors